Intră în comunitatea miilor de influenceri.

Promovează brandurile tale preferate!

motto

Fiecare poate deveni un influencer

Mesajul campaniei a constat în cooptarea a cât mai mulți utilizatori simpli de social media și de a-i motiva să își conștientizeze rolul de infuencer. Motto-ul campanei a fost “Fiecare poate deveni un influencer“. Pornind de la rude, prieteni și colegi, milioanele de posesori de conturi sociale au devenit potențiali formatori de opinii, în loc de consumatori de brand. Ne-am dorit să oferim acestă putere utilizatorului nostru, să îi spunem că el nu este acolo doar să consume, ci poate să se implice activ în susținerea unor branduri favorite.

Ei au fost încurajați să posteze pe conturile sociale ce brand vor să susțină, utilizând #InfluencerpentruRomania.

De la mic la mare

Ajută un brand mic să ajungă mare

Nu contează că este restaurantul tău preferat, cabana de la munte sau înghețata cu care te-ai obișnuit.

Și spune de ce merita sa îl
susțină și alți prieteni de-ai tăi.

Ca să afle și comunitatea despre el.
Poate ajuta ca brandul tău preferat să ajungă la cât mai mulți oameni.

Dacă știi pe cineva cu o afacere care merită evidențiată, arată-i formularul nostru. Scrie povești despre afaceri românești care fac bine.

#InfluencerpentruRomania

Peste 500 de referințe online

Comunicarea campaniei a fost făcută cu ajutorul partenerilor media și al agenției Yellows., care a realizat creația și implementarea grafică.

În primele trei luni de campanie comunitatea a reacționat postând despre mici afaceri iar antreprenorii au contribuit cu give away-uri către cei care s-au implicat în promovare. Sute de branduri au fost nominalizate.

Hashtag-ul de campanie a fost folosit în peste 500 de referințe online, susținând afaceri din toate domeniile. Portalul www.influencerpentruromania.ro își dorește să ofere acestora o posibilitate în plus de a se promova. Alături de comunitatea pe care am consolidat-o deja, putem să facem lucruri importante pentru ei.