Silvania Gourmet

Românii au o vorbă: Dacă vrei să faci ceva bine, ai răbdare! Creatorii mezelurilor Silvania construiesc ardelenește de peste 5 ani o structură care nu lasă loc de compromisuri.

Influencer pentru Romania - silvania gourmet
Influencer pentru Romania - elixir h

ELIXIR H

Se spune că o afacere cu adevărat de succes este cea care se naște din dorința de a-i ajuta pe cei din jur. De a le face viața mai ușoară. De a readuce zâmbete pe chip. Uneori, nu ai nevoie decât de motivația aceea puternică, de suflet, care te face să crezi că totul este posibil și că poți muta munții din loc. Povestea ,,Elixir H” a început acum mai bine de 10 ani, plecând de la dorința fondatorului Dragoș Petrescu de a-și proteja familia prin produse cosmetice simple, eficiente și fără ingrediente îndoielnice sau chiar periculoase. Până la urmă, cel mai important este să te simți bine în propria piele, nu-i așa?

Dress Up House

Alexandra Solomon este o tânără din Făgăraș care a găsit o soluție pentru că femeile să poată purta creații ale designerilor români cu o investiție minimă. Afacerea ei a primit în 2019 o finanțare prin programul Start up Plus, iar în februarie 2020 își deschidea showroom-ul în care oferea sfaturi femeilor care vor să împrumute rochii de ocazie. Dress up house este singura afacere locală care oferă servicii de închiriere de rochii și ținute ale producătorilor români și are o componentă de sustenabilitate a mediului inclusă.

dressuphouse.ro
Siropuri bio cu gust de copilărie

Europlant

De peste 20 de ani, o familie din București aduce pe rafturile magazinelor, aromele copilăriei. Cei care au crescut pe la bunici înainte de apariția colorantului îmbuteliat, știu că sucul adevărat era acela care mirosea a plante si fructe proaspete care îți dădea forță să mai alergi încă jumătate de zi cu copii. Familia Niculescu a decis să păstreze tradiția și să o adapteze timpurilor noastre, producând siropuri naturale adaptate la prezent.

Email de Sighișoara

În ultima perioadă, se vorbește foarte mult despre ce înseamnă să mâncăm sănătos. Să fim bio, să evităm anumite alimente, să alegem ingrediente de calitate. Puțină lume știe însă că, la fel de importante, sunt și vasele în care pregătim mâncarea. De ce spunem asta? – Pentru că anumite vase permit transferul de metale toxice direct în mâncarea pregătită.

fuyor influencer pentru romania

Fuyor

Tricourile au devenit un statement iar statement-ul Fuyor este că trebuei să purtăm produse 100% românești prictate și realizate de artiștii atelierului. Ei sunt artizanii unor colecții ingenioase și creative dar și realizatorii tricourilor oficiale #InfluencerpentruRomania.

Living in Delta

LivingInDelta este o afacere românească în turism. Amplasată într-un peisaj sălbatic, rustic și îndepărtat, reușește să impresioneze cu serviciile de calitate. Cei care vin aici vor să scape de oraș, departe de stațiunile de pe litoral aglomerate și foarte aproape de natură. Aici vei descoperi cum trăiesc locuitorii Deltei, cu toate obiceiurile lor.

livingindelta.ro influencer pentru romania
camara motului influencer pentru romania

Cămara Moțului

Dacă ți-e dor de țară și de bucătăria bunicilor, Cămara Moțului este locul care te transpune într-o lume în care își regăsești iubirea pentru mâncarea românească.  Tot ce cumperi din Cămară este cules de mană şi pregătit în casă cu grijă şi pricepere. Retele sunt transmise si pastrate de la bunica, mama, nepoata de peste patru generatii.

Laboratorul de șosete

Ilie Pană este fondatorul Laboratorului de șosete, o fabrică din Craiova care produce “cutiuțe cu șosete perfecte la prețuri corecte”. Nu le găsiți în supermarket, nici în magazine mari, pentu că Ilie Pană vrea să vândă cele mai bune șosete direct către clienți iar asta nu lasă loc de adaosuri.

laboratorul de sosete influencer pentru romania
leonardcaffe.ro influencer pentru romania

Leonard Caffe

În 1991, Mihail Florescu aduce în orașul florilor de pe Bega, după aproape zece ani de viață în Italia, nu doar tehnologia Petroncini, al cărei membru devine prin căsătorie, ci și „espresso italiano” sau tradiția cafelelor arabice ideale pentru ibric. Era un început de drum care avea să-i aducă numeroase satisfacți.

Wondernest

Wondernest – Quilted stories este o lume colorată, minunată, adresată în special copiilor, dar de ce nu și adulților deoarece cu toții dorim să avem un cuibușor al nostru, spune creatoarea brandului, Bartha Naomi. Din dragoste pentru copii a creat o serie de produse unicat, lucrate manual, din materiale 100% bumbac.

wonder influencer pentru romania
vintage lamp cam

Vintage Lamp Cam

Vitange Lamp Cam este un brand construit de un român care stă acum în Marea Britanie și își câștigă existența din vânzarea unor modele unice de lămpi, realizate din aparate foto sau alte obiecte vechi.